FDYM-C / RY-CV1

Product Features

 • Njësitë e jashtme për përdorim në çift
 • I fshehur mirë në tavan: duken vetëm grilat e thithjes dhe të shkarkimit
 • Njësitë e jashtme Daikin janë të rregullta, të forta dhe mund të montohen lehtë në çati, në tarracë ose thjesht të vendosen në një mur të jashtëm.
 • Dizajn me kursime energjie për instalim fleksibël
 • Njësitë e jashtme janë të pajisura ose me një kompresor rotativ, ose me atë spiral, të njohur për zhurmë të ulët dhe efikasitet të lartë energjie.
 • Modelet kompakte të njësive të brendshme dhe struktura me serpentinë dyshe ruajnë hapësirën për instalim
 • Presioni i jashtëm statik mesatar deri në 44 PA e lehtëson përdorimin e njësisë me tuba fleksibël të gjatësive të ndryshme
 • Sistem kullimi me mbrojtje të dyfishtë
 • Zgjidhje ideale për dyqanet, restorantet ose zyrat që kërkojnë hapësirë dyshemeje maksimale për mobiljet, zbukurimet dhe pajisjet.
 • Funksionim dhe mirëmbajte e thjeshtë

Benefits

 • Kalimi automatik ftohje-ngrohje

  Kalimi automatik ftohje-ngrohje (pompa ngrohëse)

  Përzgjedh automatikisht modalitetin e ngrohjes ose të ftohjes për të arritur temperaturën e përcaktuar.

 • Shkallët e shpejtësisë së ventilatorit

  Shkallët e shpejtësisë së ventilatorit (4 shkallë)

  Lejon përzgjedhjen e shpejtësisë së ventilatorit deri në numrin e dhënë.

 • Telekomanda me kabllo

  Telekomanda me kabllo (standard)

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.

Technical details

Documentation

Sorry, we could not find any documents.