FBQ-EVM / RZR-MYM

Product Features

 • Efikasiteti më i lartë në treg
 • Përdorim i besueshëm
 • Kompresorë të besueshëm dhe efikasë me vlera të larta EER-je
 • Njësi e hollë, vetëm 300 mm, dhe si rrjedhojë hapësirat e ngushta në tavan nuk janë më problem
 • Mbrojtje ndaj gërryerjeve me fleta blu
 • Niveli më i ulët i zhurmës në treg: ulje deri në 36 dBA!
 • Disenjim me tuba fleksibël: gjatësia e tubave deri në 70 m
 • Presioni i jashtëm statik mesatar deri në 200 Pa lehtëson përdorimin e tubave fleksibël të gjatësive të ndryshme
 • Rregullimi automatik i qarkullimit të ajrit e bën instalimin më të lehtë dhe në kohë më të shkurtër: nuk nevojitet balancim i qetësuesve
 • Njësitë e jashtme Daikin janë të rregullta, të forta dhe mund të montohen lehtë në çati, në tarracë ose thjesht të vendosen në një mur të jashtëm.
 • I fshehur mirë në tavan: duken vetëm grilat e thithjes dhe të shkarkimit
 • Ofrohet ekskluzivisht për përdorimet në çift
 • Konsum i reduktuar i energjisë falë motorit me ventilator DC të projektuar në mënyrë specifike
 • Instalim fleksibël: drejtimi i thithjes së ajrit mund të ndryshohet nga pas-poshtë dhe mund të bëhet zgjedhje mes përdorimit të lirë ose lidhjes me fletët opsionale të thithjes

Benefits

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Shpejtësia automatike e ventilatorit

  Shpejtësia automatike e ventilatorit

  Përzgjedh automatikisht shpejtësinë e nevojshme të ventilatorit për të arritur ose për të ruajtur temperaturën e përcaktuar.

 • Programi i tharjes

  Programi i tharjes

  Lejon që nivelet e lagështisë të ulen pa ndikuar në temperaturën e dhomës.

 • Programuesi javor i kohës

  Programuesi javor i kohës

  Mund të programohet për të nisur ngrohjen ose ftohjen në çdo kohë, mbi një bazë ditore ose javore.

 • Kontrolli i centralizuar

  Kontrolli i centralizuar

  Nis, ndalon dhe rregullon disa kondicionerë ajri nga një pikë qendrore.

 • Rindezja automatike

  Rindezja automatike

  Njësia rindizet automatikisht sipas parametrave të përcaktuara pas ndërprerjes së energjisë.

 • Vetë-diagnostikimi

  Vetë-diagnostikimi

  Lehtëson mirëmbajtjen duke treguar defekte të sistemit apo anomali të funksionimit.

Technical details

Documentation