FDYM-C / RY-CV1

Product Features

 • Njësitë e jashtme për përdorim në çift
 • I fshehur mirë në tavan: duken vetëm grilat e thithjes dhe të shkarkimit
 • Njësitë e jashtme Daikin janë të rregullta, të forta dhe mund të montohen lehtë në çati, në tarracë ose thjesht të vendosen në një mur të jashtëm.
 • Dizajn me kursime energjie për instalim fleksibël
 • Njësitë e jashtme janë të pajisura ose me një kompresor rotativ, ose me atë spiral, të njohur për zhurmë të ulët dhe efikasitet të lartë energjie.
 • Modelet kompakte të njësive të brendshme dhe struktura me serpentinë dyshe ruajnë hapësirën për instalim
 • Presioni i jashtëm statik mesatar deri në 44 PA e lehtëson përdorimin e njësisë me tuba fleksibël të gjatësive të ndryshme
 • Sistem kullimi me mbrojtje të dyfishtë
 • Zgjidhje ideale për dyqanet, restorantet ose zyrat që kërkojnë hapësirë dyshemeje maksimale për mobiljet, zbukurimet dhe pajisjet.
 • Funksionim dhe mirëmbajte e thjeshtë

Benefits

 • Kalimi automatik ftohje-ngrohje

  Kalimi automatik ftohje-ngrohje

  Përzgjedh automatikisht modalitetin e ngrohjes ose të ftohjes për të arritur temperaturën e përcaktuar.

 • Shkallët e shpejtësisë së ventilatorit

  Shkallët e shpejtësisë së ventilatorit

  Lejon përzgjedhjen e shpejtësisë së ventilatorit deri në numrin e dhënë.

 • Telekomanda me kabllo

  Telekomanda me kabllo

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.

Documentation

Catalogues

Sorry, we could not find any documents in this category.

Installation manuals

Sorry, we could not find any documents in this category.

Installer reference guide

Sorry, we could not find any documents in this category.

Operation manuals

Sorry, we could not find any documents in this category.

Declaration of Conformity

Sorry, we could not find any documents in this category.

User reference guide

Sorry, we could not find any documents in this category.